Saw 3D

Saptamana aceasta este premiera "ultimei" parti din seria Saw, dupa cum au spus producatorii. Ca un fan al seriei ce sunt, am mers si eu aseara la Cinema City sa-l vad, mai ales ca era primul Saw in format 3D.

La iesirea de la film parerile au fost impartite. Mie unul insa mi-a placut mult. A fost peste partile 4,5 si 6 cel putin. A explicat cateva lucruri pe care nu le intelesesem inainte. Partea buna este ca a lasat loc de continuare, deci nu cred ca este "the final saw" cum ii faceau publicitate. Deja incepe sa devina unul din clasicii cu multe episoade gen Nightmare On Elm Street, Halloween sau Friday the 13th. Apropo de aceste serii o sa revin cu un post despre ele cand o sa am timp pentru ca anul acesta m-am tinut sa le vad pe toate.

Asa ca, pana la Halloween-ul urmator cand o sa apara Saw 8, va las cu trailerul de la Saw 3D si cu recomandarea sa mergeti sa-l vedeti la cinema, merita !

2 comments:

Anonim spunea...

Minunat filmul,mai ales ca eu sunt un fan inrait al genului horror.am vazut si eu toate episoadele filmelor A nightmare on Elm Street,Halloween,Friday the 13 th,Texas Chainsaw Massacre,Wrong Turn,etc.Insa abia abia astept Jeepers Creepers 3.

bLinky spunea...

pe mine nu m-au impresionat primele parti din JC, poate o sa fie mai buna partea a 3-a.

Trimiteți un comentariu


Gazduire Gratis in primele 3 luni