BB.ExTreaM.Ro

M-a rugat basTeR sa-l ajut cu promovarea noului sau server de Counter Strike dotat cu modul Base Builder gazduit pe serverul ExTreaM.Ro. De ce m-am decis sa-l ajut? In primul rand pentru ca este prietenul meu, ne-am cunoscut tot pe serverele ExTreaM, unde jucam destul de mult cand nu eram angajat, in special pe cs2.extrem.ro (server de respawn); si in al doilea rand pentru ca ExTreaM este probabil singurul server unde nu am luat banuri nejustificate (au fost cateva de la admini pe care nu-i cunosteam la momentul respectiv, dar care s-au rezolvat cu demo sau poze pe forum). Adminii sunt seriosi, nu ca pe alte servere unde se dau banuri doar pe motivul ca "sigur are silent aim, mie asa mi se pare" si se poate juca atat war simplu, deathmatch, hide&seek, cat si mai nou base builder.

Adresa: BB.ExTreaM.Ro
IP: 89.35.50.150:27015
Jucatori: 24
Tip: Non.Stop
Mod: Base builder
Anticheat: Neprotejat
Tara: RO


O mica descriere a acestui mod care a devenit din ce in ce mai popular in ultima vreme: 
 * Base Builder (Constructor de Baza) imparte fiecare runda in 2 parti: parte de constructie si partea de aparare.

      In prima parte (de construire) echipa CT isi construieste baza. Acest lucru este relativ simplu. Playerii din echipa CT vad un obiect care poate fi mutat si cu ajutorul tastei "+grab" muta obiectul in locul in care doresc. Trebuie lucrat insa in echipa pentru a reusi sa va construiti o baza solida. Pentru a aseza obiectul intr-un loc folositi aceeiasi tasta "+grab". pentru ca jocul sa fie mai interesant, admini pot bloca anumite obiecte cu tasta "lockaim". Obiectele blocate au culoarea rosu (solid). Obiectele pot fi blocate spre exemplu doar in primele 15 secunde ale hartii pentru a ingreuna putin munca celor din echipa CT.

      In aceasta parte, cealalta echipa, a teroristilor asteapta in baza. In acest timp ei pot totusi sa spioneze constructia bazei CT si pot sa isi faca planuri de atac. Dinou intervine jocul in echipa. Baza Tero are 2 zone: zona de spaw (aici este bariera catre baza CT) si zona de spionaj a bazei CT (o fereastra).

      Cand faza de construire s-a terminat va incepe cea de-a doua parte a jocului, cea de aparare. Acest lucru v-a fi semnalizat playerilor printr-un mesaj text (HUD) si un sunet. Bariera dintre cele 2 baze (CT si T) se va deschide. Echipa oamenilor (CT) v-a trebui sa lupte cu toate mijloacele si armele pentru a se apara. Daca un zombie moare el va reinvia in 5 secunde si va reintra in joc. Daca un CT (om, supravietuitor) moare el ramane in afara jocului pana la sfarsitul rundei.

      Daca la sfarsitul timpului va ramane cel putin un supravietuitor (CT) runda este castigata de echipa CT. Se face apoi schimbarea intre echipe (T devine CT si invers).
      Daca toti supravietuitorii mor pana la sfarsitul rundei, aceasta este castigata de echipa zombie (T). Se face apoi schimbarea intre echipe (T devine CT si invers).

      Strategia din spatele bazei poate fi: fie utilizezi o baza deja amenajata pentru aparare, pe care o consideri o constructie buna si careia poti sa ii aduci anumite modificari, fie iti construiesti una de la 0. Posibilitatile sunt numeroase.


*Cum muti Blocurile?

    * Pentru a muta un bloc va uitati la el si apasati tasta "+grab key" (bind)
      Ca sa impingeti un bloc tineti apasat Mouse Click Stanga.
      Ca sa trageti un bloc tineti apasat Mouse Click Dreapta



Comunitatea ExTreaM.Ro cauta scriptari , mapper . Pentru mai multe detalii -> www.extream.ro


O mica demonstratie cu gameplay de base builder:




2 comments:

Anonim spunea...

tot respectu blinky :)

Unknown spunea...

Tare daca da si admin e super tare

Trimiteți un comentariu


Gazduire Gratis in primele 3 luni