Un Tigan Excentric

Întâmplare inedită în comuna ilfoveană Ştefăneşti. Un ţigan din localitate, cunoscut pentru gesturile lui extravagante, a  ţinut neapărat să-şi boteze copilul George. Pe consătenii lui i-a amuzat întâmplarea şi spun că n-au mai pomenit aşa ceva. Pentru mulţi, e prima oară când aud de un ţigan pe care să-l cheme George.
Iată ce a declarat Exponatu, unchiul dinspre mamă al băieţelului: “Păi, dom’le, ăsta nici nu-i nume de rom, e nume de cal. Şi-a bătut joc de copil.”

Nici Expertiza, mama lui George,  nu a fost de acord cu numele, însă nu a avut cu cine să se înţeleagă. Bărbatul ei a lovit-o brutal la nivelul feţei de fiecare dată când a avut ceva de comentat. Deşi a încercat să-i sugereze subtil variante precum Termopan, Lamborghini şi Leptop, bărbatul nici n-a vrut să audă şi a ţinut-o pe a lui: Ori George, ori Alexandru.
Carusel Potârcă, tatăl copilului, şi-a justificat încăpăţânarea în felul următor: Nu vrea  ca fiul lui  să ajungă o persoană fadă, care nu iese în evidenţă prin nimic. “E mai bine să râdă lumea de el decât să nu-l bage în seamă”, a precizat Carusel.

sursa

5 comments:

Anonim spunea...

scrie si sursa bagabontule..k apoi zic cititorii k e de la tine

bLinky spunea...

chiar nu stiu care e sursa, am primit-o pe mail la munca anonim fara sursa. evident ca nu e textul meu, n-am zis asta, dar nu stiu de unde este originalul.

Kosmin spunea...

asta e sursa--www.timesnewroman.ro-un site de exceptie!!misto mai e si Trombon.ro

bLinky spunea...

e bine de stiut, am postat-o. chiar n-am avut intentia sa fur, pur si simplu asa l-am primit si eu.

Anonim spunea...

ba minciunica...te stiu eu din liceu...

Trimiteți un comentariu


Gazduire Gratis in primele 3 luni