FeedBack


Aici vreau sa va exprimati parerile, pertinente bineinteles, despre blog. Accept si sugestii. Orice va trece prin cap...

Tot aici o sa postez modificarile tehnice pe care le-am facut pana acum.
- Tema se numeste Red Light si a venit cu widgeturile incluse RSS Feed, Search Bar, Archive, Labels, Recent Posts si Blogroll. Nu le folosesc pe toate, cel putin deocamdata unele mi se par inutile.
- Am adaugat Ratings (stelutele pentru votare).
- Am adaugat sus 6 butoane cu linkuri utile.
- Am mai modificat si cateva fonturi pentru diversitate.
- Am incercat sa trec cam tot ce se poate in limba romana.

Update1:
- Arhiva am inlocuit-o cu un Calendar pentru o navigare mai usoara. Imi pare rau ca nu am putut sa adaug Blogumus si Page Navigation, se pare ca nu merg pe acest template.

Update2: (19.09.09) Am adaugat buton de share Add This pentru cei care folosesc Twitter, Digg, StumbleUpon, Del.icio.us, Myspace, Facebook sau alte servicii de Social Network

Update3: (26.06.2010) Am inscris blogul in cateva directoare web:

Director Web

Linkul Zilei - Razi. Mai razi o data. Top66 Statistici



Umor si bancuri
Director web Blog

11 comments:

Anonim spunea...

Nu am nimic de spus:P

bLinky spunea...

ia incearca. poate e ceva ce nu-ti place. sau spune ce iti place

Gabones spunea...

nu ai rubrica pentru cei ce iti urmaresc blogul in mod public?

bLinky spunea...

@ Gabones:
nu inteleg exact ce vrei sa zici cu "in mod public". te referi la nr de vizitatori? am widget hitstats, daca iti raspunde asta la intrebare.

Anonim spunea...

de ce nu-ti merg link-urile ? si de multe ori am patit

bLinky spunea...

Da-mi un examplu de link sa vad despre ce e vorba. blogul este optimizat pentru mozilla, se poate sa fie o problema din aceasta cauza.

Anonim spunea...

de obicei link-urile video nu merg, dar acum vad ca nu mai ai probleme, poate la mine ii problme desi nu cred, ca am incercat si de acasa si de la birou cu browser-ere diferite.

bLinky spunea...

da, am observat si eu ca se intampla cateodata la clipurile cu player-ul acela negru. problema e de la sursa din care au fost embeduite. o sa incerc sa evit player-ul respectiv.

Anonim spunea...

Incearca sa te inscrii in directoare care nu iti cer sa pui link sau banner la tine'n blog, NU te ajuta cu absolut nimic.

bLinky spunea...

Da, ai dreptate, nu prea ma ajuta, foarte putine vizite de acolo. Numai ca nu stiam asta la inceput. Oricum nu ma deranjeaza daca nu sunt pe prima pagina. O sa mai scap de ele. Ms de sfat!

Octavus spunea...

Salut,

Aveam la tine un link exchange cu numele Fun@Work. Te rog sa pastrezi numele dar sa schimbi adresa cu www.unzambetpezi.ro

Mersi

Trimiteți un comentariu


Gazduire Gratis in primele 3 luni