C.I.A. - Radio [full album download sau...]


La inceputul lunii a aparut cel de-al treilea album al trupei C.I.A. (Craiova Independent Artists), numit Radio. Albumul hh al anului dupa parerea mea, dar iar sunt subiectiv deoarece C.I.A. este formatia mea preferata din romania, alaturi de La Familia.

Aveti aici la download albumul Radio, dar va sfatuiesc sa nu dati click pe buton, ci sa-l cumparati in original de pe site-ul lor oficial, costa doar 20lei + taxe postale. Repet, nu-l downloda gratis de aici, cumpara originalul.



C.I.A. inseamna Byga, Phila, Rashid (ex Profetu) si mai nou Dj Hash. Au 3 albume pana acum: 6 Gloante (2007) (a fost dat gratis pe net), Invazia (2008) si Radio (2009). Eu am aflat de ei, ca majoritatea muritorilor de rand din Mai Vrei feat. La Familia si Alex. Apoi am dat de ei pe la-familia.ro unde aveau pus la download albumul 6 Gloante. L-am ascultat si am ramas "frate, astia chiar baga bine".

C.I.A. - De-ajuns

Melodia "De ajuns" mi-a schimbat radical modul in care gandeam pana atunci despre downlodarea albumelor de pe net, despre piraterie in general. Si chiar asa e cum zic ei, daca iti place cum suna albumul downlodat moca de pe net, du-te si cumpara-l daca vrei sa mai scoata si altele. Asa am ajuns dupa 2 ani sa am si Invazia si Radio in original (vezi poza sus).

De pe Invazia a fost promovat ca single, Zbor La Joasa Altitudine o melodie mai veche de-a lui Profetu, iar de pe Radio a fost Siaiei si Independenti. Gasiti mai jos...toate cele 3 clipuri in care au apaut pana acum, cateva interviuri, EP-ul "6 Gloante" si ca bonus de la mine o caterinca de skit de pe Radio:








Interviu @ hiphop.dap.ro
Interviu @ hiphopdeacolo.com

C.I.A - 6 Gloante (EP) (asta e pe bune)


CIA - Romania (skit)


PS: A dat cineva click pe download pentru Radio? gatai

4 comments:

Anonim spunea...

FF tare profilul tau si eu am amn2 CD`ueile:X:D

Anonim spunea...

frate esti tare eu am 4tricouri cate 2 copii la taote 3 CD-urile :p si 2 esarfe si sun BIG FAN C.I.A. :x misto blogu ;) :d:p

Andreea spunea...

De unde pot face rost de o esarfa cu Cia?

bLinky spunea...

vezi ca aveau accesorii pe site-ul lor la un moment dat, nu sunt sigur ca mai au, erau pe stoc limitat: cia-online.ro

Trimiteți un comentariu


Gazduire Gratis in primele 3 luni