Animale Bete

Cica din fructele de marula se face si un celebru lichior Amarula. Treaba e ca animalele nu stiu asta, hâc.



via

iPhone 44G

Asa va arata lumea cand iPhone-ul va ajunge la versiunea cu numarul 44 :)



via

Oana Zavoranu Ceruta De Nevasta

Ca tot se vorbeste in ultima vreme despre marele divort dintre Oana si Pepe, iata ca s-a gasit deja un contracanditat serios in locul lui Tudi ce atenteaza la printesa. Este presedintele Partidului Recidivistilor din Alba Iulia si chiar este de nerefuzat. Si zice asa:



via

Iti Doresti...

Rusii Sunt Nebuni

Zboara Puiule, Zboara

Animale De Weekend





clipurile de la pufi pufi

Parcarea Ilegala

...in Rusia se pedepseste cu asa ceva :O

Dancing Droid

Lovitura Libera

Nu inteleg ce-o fi fost in capul aluia de sta cu spatele de a acceptat sa faca asa ceva de prima data. Deh, norocul lui pana la urma.

Nu-ti Bate Prietena

...pentru ca s-ar putea sa fie vreun super-erou pe aproape.

Martie FAIL Compilation

Martie WIN Compilation

Aurora

pur si simplu mirific...

Cum Sa Provoci O Avalansa

...niste rusi care nu au ce face, se distreaza cu tunurile

Way Ho

De 6 Puncte...

Un sofer revoltat ca a primit amenda mare si 20 puncte de penalizare este dispus sa renunte la 6 dintre ele. Vezi pe ce... :)

Salsa Puppy

Nu mai postasem de ceva vreme animale simpatice...

Cearta Intre Pitzipoance

Una e "reportera" la Click, alta e Alexandra Tirdea se pare, o alta vedeeeeata (nu intreba, ca nu sunt la curent cu presa mondena):

Wanna Fight ?

Chris Brown feat. Busta Rhymes and Lil Wayne - Look At Me Now

Nane feat. Bad News Brown – Multumim !

O noua super piesa de la Nane, asculta versurile, chiar sunt bune:

I-a Rupt Capu'

Astia mici si jmecherasi sunt tari, pana isi gasesc nasul. Si in ce stil...

Jennifer Aniston Sex Tape ?

Cine Bea Primul ?

...e ca-n expresia aia: zici ca ai baut apa la caine

Video Dating

Prin anii 90 era la moda aceasta modalitate de a-ti gasi un partener, un fel de servicii matrimoniale filmate. Tipul acesta, nu are pretentii, poate sa fie fata si blonda si bruneta si roscata, inaltimea nu conteaza, dar, la naiba, merita si el dragoste...

Cutremurul Din Japonia Are Pagina De Facebook

Hai sa zicem ca inteleg motivul pentru care ar face cineva o pagina de facebook pentru un cutremur, ca sa tina lumea la curent cu evenimentele de acolo. Apar stiri, poze, interesant pana aici.

Dar care e treaba cu cei 8000 de oameni care au dat like paginii? Ce poate sa-ti placa la un cutremur? Probabil e simplu sa fii la mii de kilometrii si sa-ti dai cu parerea de la tastatura. Mai nasol e de cei care sunt acolo, nu stiu daca situatia lor este foarte "like-able"...

Bent Objects

Artistul din spatele blogului Bent Objects este Terry Border si se descrie cu propriile cuvinte astfel: "Not an artist, but an arteest".

Omu' chiar face arta prin ceea ce creeaza. Practic, foloseste diferite obiecte, majoritatea fiind mancare, le adauga niste sarmulite si le aseaza in diferite posturi. Am ales doar cateva imagini, restul le gasiti pe blogul lui, merita vazut daca esti pasionat de asa ceva.



Acesta este clipul promotional de promovare:


O sa urmeze si partea a doua.

Un Tigan Excentric

Întâmplare inedită în comuna ilfoveană Ştefăneşti. Un ţigan din localitate, cunoscut pentru gesturile lui extravagante, a  ţinut neapărat să-şi boteze copilul George. Pe consătenii lui i-a amuzat întâmplarea şi spun că n-au mai pomenit aşa ceva. Pentru mulţi, e prima oară când aud de un ţigan pe care să-l cheme George.
Iată ce a declarat Exponatu, unchiul dinspre mamă al băieţelului: “Păi, dom’le, ăsta nici nu-i nume de rom, e nume de cal. Şi-a bătut joc de copil.”

Nici Expertiza, mama lui George,  nu a fost de acord cu numele, însă nu a avut cu cine să se înţeleagă. Bărbatul ei a lovit-o brutal la nivelul feţei de fiecare dată când a avut ceva de comentat. Deşi a încercat să-i sugereze subtil variante precum Termopan, Lamborghini şi Leptop, bărbatul nici n-a vrut să audă şi a ţinut-o pe a lui: Ori George, ori Alexandru.
Carusel Potârcă, tatăl copilului, şi-a justificat încăpăţânarea în felul următor: Nu vrea  ca fiul lui  să ajungă o persoană fadă, care nu iese în evidenţă prin nimic. “E mai bine să râdă lumea de el decât să nu-l bage în seamă”, a precizat Carusel.

sursa

Ceremonie Militara Penala

Daca nu iese din prima, mai incerci o data, poate-poate...

Dead Kitty

Bancul De La Miezul Noptii

La 12 noaptea, suna telefonul. Sotul, somnoros catre sotie:
- Daca e pentru mine zici ca nu sunt acasa.
Raspunde sotia:
- Da, e acasa...si inchide
Sotul, nervos:
- Ce-ai facut, ti-am zis sa nu spui ca sunt acasa.
La care sotia:
- Era pentru mine...

Alarma De Dimineata

...alarma pentru puturosi:

Cheloo - Sau feat. Ombladon & FDD

Bite Bewb

Linkin Park - Burning In The Skies

Bruno Mars feat Damian Marley – Liquor Store Blues

Martisoare Handjob

Si...ai facut multa lume fericita cu handjob-uri? Iti place sa oferi handjob-uri strainilor? :)) aoleu ce idioate. Au gasit una mai isteata totusi...

Black Mamba

O super reclama Nike sub forma unui short-film cu Kobe Bryant in rolul principal, dar si cu Michael Rourke, Bruce Willis si Kanye West. Foarte bine regizat si amuzant pe alocuri...

Underwear

Play With My Ballz

Dance Dance Dance


Gazduire Gratis in primele 3 luni