I'm Back

Ultimul clip pe anul acesta vine de la Ray. Hai la multi ani !!!

Bud Cannon

Un dispozitiv controlat prin iPhone ce arunca doze de Bud Light in directia in care vrei:

Magic Beer

2010 Shooting Range Game

Baietii de la FineBros au scos un clip pe iutub interactiv, sub forma unui joc, cu cele mai importante momente din 2010.

Call Of Duty - Real Modern Warfare

New York I Love You

Sincer, vazand titlul filmului, am crezut ca este ceva de gragoste, un film cliseic ca multe altele de acest gen. Aparentele m-au inselat si filmul chiar e bun. Inca n-am reusit sa-l vad pe tot acum cand scriu articolul acesta, dar nu o sa-mi schimb parerea. Este probabil prima data cand ma face un film sa vreau sa vad orasul respectiv. E frumoasa viata in New York, dupa cu este prezentata aici.

Mai jos am gasit o scena care mi s-a parut cea mai tare din tot filmul, unde Ethan Hawke e genial. Din cate am obserbat o mare parte a scenei este filmata fara intrerupere, ceea ce denota talentul actorului.



Clipul are si o morala din cate mi-am dat eu seama, si nu se refera neaparat la fete, ci in general la viata: cateodata, lucrurile sunt mai simple decat par !

Bradul Racheta

... Ce mai face lumea de Craciun

Nu Iesi La Vanat Iarna

...s-ar putea sa regreti.

I Just Had Sex

O melodie caterincoasa de la Lonely Island cu o distributie de exceptie: Jessica Alba si Blake Lively, cu Akon pe refren

Fata De Maimuta

100m Garduri

...probabil nu le-a vazut...

Ha Ha Ha

Mark One1 feat. Cheloo - We Don't Care

Cu siguranta cel mai controversat clip din ultima vreme. Cheloo ii ataca in ultima parte pe Connect-R, Grasu XXL, Guess Who si Spike, probabil polite mai vechi. Daca stie cineva si despre ce "Monica" e vorba, sa ma anunte si pe mine, eventual si o explicatie.

Atacati De Urs

Clipul asta e de vazut pana la sfarsit, neaparat.



Spre deosebire de cei de mai sus, tipul de mai jos a patit-o pe bune:

Ca Tot A Venit Iarna...


Grasu XXL - Oameni

A aparut de ceva vreme, e noul album al lui Grasu. Il am in iPod dinainte de lansarea oficiala, ca a aparut pe torente mai devreme. Mi-a placut asa ca l-am cumparat, era doar 30 de lei pe hhk. E bun albumul, nu toate piesele sunt noi, pe jumatate le stiam. Multe nu-s de zis, va las cu clipul cel mai nou, aparut recent, "Da-te mai asa":


Dr. Dre - Kush feat. Snoop Dogg & Akon

Se pare ca albumul lui Dre a intrat pe ultima suta de metri. Avem aici o colaborare ca-n vremurile bune cu Snoop. Akon e in plus, ar fi fost mai frumos dor cu ei doi, dar deh, trebuie sa bage si cineva cu autotune pe refren. Difernta mare de sound intre Kush si Nuthin' But A G-Thang de exemplu, cica e evolutie.

Baby Preacher

N-am postat niciodata doua clipuri consecutive de-ale lui Ray, dar chiar nu prea am timp de cautat materiale. Oricum tipul e tare deci n-ai de ce sa te plangi. Clipul de baza, cel cu "baby preacher" a fost mai demult pe blog aici, deci am cu ce ma mandri :P

No Christmas

Santa Claws

Tocmai a aparut episodul de Craciun cu celebra pisica a lui Simon care strica tot ce prinde, ca si pana acum.

Ghinion

Dupa ce ca a indurat rasetele prietenilor, a mai si stricat-o la final. Deci intr-un fel merita

T.I. - No Mercy

Scriam data trecuta despre cum a intrat T.I. la puscarie, unde a stat cam un an. Nici n-a apucat sa stea prea mult liber ca a comis-o din nou, de data aceasta va intra pentru posesie de droguri, dupa ce a fost prins de gabori ca avea droguri in masina cand se plimba cu sotia Tiny prin Atlanta.

Inainte de a intra la racoare din nou a mai scos un album, pe 7 decembrie a fost lansarea oficiala. No Mercy se numeste, il am in iPod de ceva timp, recunosc ca l-am luat de pe torrente dinainte sa apara oficial. Trebuie sa recunosc, chiar e un album bun, are multe featuring-uri, la 3 dintre ele deja a scos clip, urmeaza sa apara inca unul la colaborarea cu Aguilera.

Piesa mea preferata este Get Back Up, in care incearca sa-si puna in versuri gandurile de dupa arestare. Si tind sa-i dau dreptate, daca asculti cu atentie versurile, poate ii dai si tu. Va las cu cele 3 clipuri despre care vorbeam:

T.I. - Get Back Up ft. Chris Brown


T.I. - Pledge Allegiance ft. Rick Ross


T.I. - No Mercy Ft. The-Dream

Perle De 1 Decembrie

Stiu ca e cu intarziere, dar deh, cand are si omu' timp...

Cel Mai Prost Specimen Uman

La inceput mi-era mila de el, am crezut ca e ceva de capul lui, pe urma mi-am dat seama, omu e nebun. Adica pe bune, cum poti sa pui in aceiasi fraza cuvintele Andreea Marin, Ion Iliescu, ninja, India si pagani ?

Neimpresionant

Droguri Legale

Iluzie optica ce te face ca ai halucinatii in cateva secunde. Tot ce trebuie sa faceti este sa va concentrati asupra mijlocului ecranului, in modul full-screen pana cand apare mesajul "Look Away". Apoi va puteti uita oriunde in alta parte si o sa aveti o senzatie interesanta :)

Goofy Run

Nunta Cu Peripetii

In fiecare zona din tara exista cate un obicei pentru momentul in care mireasa ajunge acasa. Aici se pare ca unul din cavalerii de onoare trebuie sa intre in tomberon, probabil un obicei din batrani...

Scari Rulante

Am facut-o si eu de vreo doua ori, mie mi-a reusit, lui nu:

Onomantia

Numele atrage soarta...

Vechii greci credeau ca numele are puterea de a ne influenta destinul si foloseau ca metoda de predictie analiza primei litere a prenumelui.

Onomantia (intalnita si ca onomomantie) este o arta divinatorie care se bazeaza pe analiza numelui.

Denumirea deriva din greaca veche, unde "onoma" inseamna nume, iar "manteia" - profetie. Aceasta disciplina era intens practicata in vremurile de demult cu scopul de a descifra destinul omului si, uneori, chiar pentru a-l determina.

Primii si cei mai inflacarati sustinatori ai onomantiei au fost adeptii lui Pitagora.
De la greci, practica a fost preluata mai tarziu de romani, care aveau chiar si un dicton "Nomen omen" care in traducere libera ar insemna "Numele atrage soarta"
Acestia erau atat de convinsi de puterea numelui de a influenta mersul lucrurilor, incat au extins aplicatiile onomantiei inclusiv asupra localitatilor.
Geograful antic Pomponius Mela nota in lucrarea "De chorographia" ca autoritatile romane au schimbat numele unui oras ilir proaspat cucerit, pentru a-l face mai favorabil Romei (este vorba despre actualul port albanez Durres ).

Prima litera a prenumelui
Una dintre cele mai folosite metode onomantice este analiza primei litere a prenumelui uzual. Prenumele uzual nu este neaparat cel inscris in cartea de identitate, ci cel cu care ni se adreseaza zilnic rudele, prietenii, colegii.
Puterea lui de influenta e foarte mare, iar dintre toate literele care-l compun, prima are cel mai mare impact.
Ea aduce informatii pretioase despre caracterul si temperamentul nostru, despre felul in care reactionam la stimulii exteriori, la oportunitatile si obstacolele vietii.
In linii mari, nota dominanta a reactiilor poate fi de natura fizica, mentala, emotionala sau intuitiva.

Tind sa raspunda: [...restul mai jos]

The Special One

Linkul Zilei: Top 10 cele mai tari reactii ale lui Mourihno.

Turkey Porn

Dance Off

Un pusti de 8 ani il dovedeste pe un tip mult mai in varsta la un concurs de break dance:

Despre OZN-uri

Cand eram mai mic citeam multe carti despre OZN-uri, atat romanesti cat si straine. A ramas una din pasiunile mele de atunci. Recent am gasit pe descopera cateva articole despre extraterestrii.

Linkul Zilei 1: Cele mai interesante si ciudate 10 intamplari cu OZN-uri, cu foarte multi martori.
Linkul Zilei 2: Cele mai importante 15 incidente OZN din anul 2010.
Linkul Zilei 3: 5 aparitii OZN ce s-au dovedit alarme false.

Capul Traieste

Cel mai infricosator lucru pe care l-am vazut in ultima vreme. N-a mai ramas decat capul dintr-un crocodil, dar traieste. Iti provoaca mila sau frica?

November FAILS

"Multumesc Vali acolo"

Cat Fight


Gazduire Gratis in primele 3 luni