BB.ExTreaM.Ro

M-a rugat basTeR sa-l ajut cu promovarea noului sau server de Counter Strike dotat cu modul Base Builder gazduit pe serverul ExTreaM.Ro. De ce m-am decis sa-l ajut? In primul rand pentru ca este prietenul meu, ne-am cunoscut tot pe serverele ExTreaM, unde jucam destul de mult cand nu eram angajat, in special pe cs2.extrem.ro (server de respawn); si in al doilea rand pentru ca ExTreaM este probabil singurul server unde nu am luat banuri nejustificate (au fost cateva de la admini pe care nu-i cunosteam la momentul respectiv, dar care s-au rezolvat cu demo sau poze pe forum). Adminii sunt seriosi, nu ca pe alte servere unde se dau banuri doar pe motivul ca "sigur are silent aim, mie asa mi se pare" si se poate juca atat war simplu, deathmatch, hide&seek, cat si mai nou base builder.

Adresa: BB.ExTreaM.Ro
IP: 89.35.50.150:27015
Jucatori: 24
Tip: Non.Stop
Mod: Base builder
Anticheat: Neprotejat
Tara: RO


O mica descriere a acestui mod care a devenit din ce in ce mai popular in ultima vreme: 
 * Base Builder (Constructor de Baza) imparte fiecare runda in 2 parti: parte de constructie si partea de aparare.

      In prima parte (de construire) echipa CT isi construieste baza. Acest lucru este relativ simplu. Playerii din echipa CT vad un obiect care poate fi mutat si cu ajutorul tastei "+grab" muta obiectul in locul in care doresc. Trebuie lucrat insa in echipa pentru a reusi sa va construiti o baza solida. Pentru a aseza obiectul intr-un loc folositi aceeiasi tasta "+grab". pentru ca jocul sa fie mai interesant, admini pot bloca anumite obiecte cu tasta "lockaim". Obiectele blocate au culoarea rosu (solid). Obiectele pot fi blocate spre exemplu doar in primele 15 secunde ale hartii pentru a ingreuna putin munca celor din echipa CT.

      In aceasta parte, cealalta echipa, a teroristilor asteapta in baza. In acest timp ei pot totusi sa spioneze constructia bazei CT si pot sa isi faca planuri de atac. Dinou intervine jocul in echipa. Baza Tero are 2 zone: zona de spaw (aici este bariera catre baza CT) si zona de spionaj a bazei CT (o fereastra).

      Cand faza de construire s-a terminat va incepe cea de-a doua parte a jocului, cea de aparare. Acest lucru v-a fi semnalizat playerilor printr-un mesaj text (HUD) si un sunet. Bariera dintre cele 2 baze (CT si T) se va deschide. Echipa oamenilor (CT) v-a trebui sa lupte cu toate mijloacele si armele pentru a se apara. Daca un zombie moare el va reinvia in 5 secunde si va reintra in joc. Daca un CT (om, supravietuitor) moare el ramane in afara jocului pana la sfarsitul rundei.

      Daca la sfarsitul timpului va ramane cel putin un supravietuitor (CT) runda este castigata de echipa CT. Se face apoi schimbarea intre echipe (T devine CT si invers).
      Daca toti supravietuitorii mor pana la sfarsitul rundei, aceasta este castigata de echipa zombie (T). Se face apoi schimbarea intre echipe (T devine CT si invers).

      Strategia din spatele bazei poate fi: fie utilizezi o baza deja amenajata pentru aparare, pe care o consideri o constructie buna si careia poti sa ii aduci anumite modificari, fie iti construiesti una de la 0. Posibilitatile sunt numeroase.


*Cum muti Blocurile?

    * Pentru a muta un bloc va uitati la el si apasati tasta "+grab key" (bind)
      Ca sa impingeti un bloc tineti apasat Mouse Click Stanga.
      Ca sa trageti un bloc tineti apasat Mouse Click Dreapta



Comunitatea ExTreaM.Ro cauta scriptari , mapper . Pentru mai multe detalii -> www.extream.ro


O mica demonstratie cu gameplay de base builder:




Saw 3D

Saptamana aceasta este premiera "ultimei" parti din seria Saw, dupa cum au spus producatorii. Ca un fan al seriei ce sunt, am mers si eu aseara la Cinema City sa-l vad, mai ales ca era primul Saw in format 3D.

La iesirea de la film parerile au fost impartite. Mie unul insa mi-a placut mult. A fost peste partile 4,5 si 6 cel putin. A explicat cateva lucruri pe care nu le intelesesem inainte. Partea buna este ca a lasat loc de continuare, deci nu cred ca este "the final saw" cum ii faceau publicitate. Deja incepe sa devina unul din clasicii cu multe episoade gen Nightmare On Elm Street, Halloween sau Friday the 13th. Apropo de aceste serii o sa revin cu un post despre ele cand o sa am timp pentru ca anul acesta m-am tinut sa le vad pe toate.

Asa ca, pana la Halloween-ul urmator cand o sa apara Saw 8, va las cu trailerul de la Saw 3D si cu recomandarea sa mergeti sa-l vedeti la cinema, merita !

Tarfele De Pe Youtube

Parodie in flash cu maimuta Henry

Oamenii Sunt Incredibili

Daca ei pot sa faca lucrurile astea, inseamna ca orice este posibil. Pot sa zic ca asta este cea mai tare compilatie cu skill-uri incredibile, sarituri si cascadorii formidabile. La sfarsit o sa zici: wow, da frate !

Time Traveler


iPhone 4 Alb

Deja lumea face misto de perioada lunga in care a tot fost amanata lansarea versiunii pe alb a lui iPhone 4. Asa ca o astfel de reclama spoof era inevitabila:

Domino Din Carti

Despre Mame

El este Radu de la trupa Aristocratii.

Sex Dur

Doua Gemene

Am doua gemene, una a lu' fie-mea si una a mea, cu diferenta doar de o luna intre ele...

3 Seconds Video

Doru Si Mamica

Cel mai trist om de pe pamant, asta sigur o sa moara singur. Cel mai tare mi s-a parut cand zice "aici este baia...unde facem baie" (el cu ma-sa). Intrebarea este: deodata sau cum ?

Cubul Plutitor

O iluzie optica pe care n-ai mai vazut-o pana acum. Si explicatia...

Slalom Printre Jaloane

si pe skateboard, nu oricum. Record mondial, chiar impresionant.

Parkour Canin

Clipuri cu parkour am mai pus de-a lungul timpului, insa pana acum acest sport era practicat de oameni. Ce ziceti de un caine ce se catara pe garduri si pereti?

Whip Yo Apples

De Ce Iubim India

O super compilatie cu metode de calatorie in India. Incredibil hah Si eu care credeam ca e aglomeratie la noi la metrou dimineata.

Copiii Spun Lucruri Traznite

Ca tot incepusem ieri cu chestii amuzante facute de catre copii, am gasit un clip ce prezinta reactiile unor copii la vizionarea unora din cele mai populare clipuri de pe iutub din ultima vreme. Iata ce a iesit:

Problema De Matematica

Pe intranetul de la munca circula cateva chestii interesante. Printre altele, a fost aceasta problema de matematica. Acest exercitiu a fost creat de un profesor de matematica de la Universitatea din Barcelona care apoi a cerut elevilor sai sa il rezolve. Se poate rezolva matematic pana la un anumit punct; nu e atit de dificila cum pare. Important este sa afli cati ani are copilul acum. Pe urma faceti o deductie.

Ipoteza:

Mama are cu 21 ani mai mult decit copilul sau si peste 6 ani copilul va fi de 5 ori mai tinar decit mama.

Intrebare:
UNDE e tatal?

Raspunsul e mai jos, dar incercati intai sa rezolvati. Este un sistem de doua ecuatii cu doua necunoscute. Simplu, nu?

Fuck You Gumby

Copiii Fac Fete Trasnite

Prima parte a colectiei cu fete de bebelusi amuzanti.

E Hip Hop Frate

Scriam in primele zile ale blogului despre ultimul album C.I.A., Radio si care era pe atunci parerea mea despre piratarea albumelor romanesti. Am sute de albume cu hip-hop romanesc in calculator, de pe vremea cand eram acasa la Buzau si nu stiam ce inseamna miscarea sau poate nu aveam de unde sa le cumpar. Insa de cand am ajuns la faculta, acum 5 ani deja si am inceput sa realizez ca nu e ok sa iei un album de pe torente, chiar daca e mai usor astfel, am deja o colectie frumusica de albume romanesti de hh. Nu sunt ipocrit, nu am cumparat tot ce a iesit, nici chiar macar tot ce mi-a placut, insa am cateva cd-uri pe care sigur nu le-as fi ratat, chiar daca ar fi costat si mai mult.

Inca sunt de parere ca poti sa downloadezi albumul de pe net, dar daca iti place, du-te si cumpara-l daca vrei sa mai apara si urmatorul. Nu spun sa le cumperi pe toate ca poate nu-ti plac toate stilurile lirice, insa dintre toate sigur te misca unele macar. Multi artisti fac eforturi foarte mari sa scoata albumul, de cele mai multe ori pe cont propriu, fara vreo casa de productie care sa-i promoveze, deci n-ar fi corect sa le furi munca.

De ultimele albume cumparate de pe hhk shop sunt mandru ca am luat decizia de a investi niste banuti, 60 lei nu foarte multi. Pentru 3 albume: DOC - Scapat de sub control, Sangre - Eternia si Ad Litteram - Rani cicatrizate.



Primul album ascultat a fost al doctorului. Prima ascultare a fost in timp ce ma jucam FIFA11, deci nu am fost prea atent. Insa la a doua ascultare, si zic ascultare activa in care am vrut sa-mi dau seama si de ce zice omul ala acolo, chiar am ramas impresionat. Sunt multe feat-uri cu colegii de la Facem Records pe "Scapat de sub control" si foarte multe dume bune, dupa cum ne-a obisnuit in CTC. Un album foarte bun, nici nu ma asteptam la altceva. Tocmai de-aia am cumparat albumul fara sa-l ascult inainte, stiam la ce ma bag. Printre piesesle preferate: Muzica, Ia Loc, FRati. Tot albumul rupe, dar astea ma misca ceva mai mult.

Al doilea album a fost Eternia. Acest este cel mai underground albume din cele 3. Despre cum a luat nastere aceasta noua trupe puteti afla aici. Ce sa zic despre el, suna in stilul clasic Hades Records, principalele teme abordate fiind fraternitatea (dupa cum sugereaza si cover-ul), si dragostea de tara. Ce am observat si mi-a sarit in ochi este faptul ca pe Interludiu 1 isi scuipa creierii George de la Noii Golani. Am avut ocazia sa il intalnesc pe tip in deplasarea de la meciul din Bulgaria organizata de Honor Et Patria. Probabil l-ati vaut la televizor: cand apare Iliescu, apare si George sa-l scuipe pe chelie. Ideea este ca spune niste lucruri foarte adevarate acolo. Pana la urma am observat ca tematica "Basarabia Pamaant Romanesc" este des intalnita la Hades.

Ultmiul album ascultat, "Rani Cicatrizate" nu este nici pe departe cel din urma dintre cele 3. Scanteie s-a decis sa ramana singur in trupa probabil si pentru a putea colabora cu cine doreste. Albumul acesta este unul compus numai din featuringuri, cu invitati care mai de care mai buni. Pot sa zic linistit ca toate piesele sunt single-uri, de altfel cel putin 5 piese au clip. Clipurile le puteti vedea pe site-ul oficial. Personal, mi se pare cea mai tare piesa "Ne-am pierdut nemurirea" feat Bitza si Cedry2k, o melodie ceva mai veche dar care ma misca oricand:

Este doar parerea mea, dar acest album este cel mai bun album Ad Litteram scos. Inca astept sa scoata Scanteie clip si la "Pe fortele mele", singura piesa tare care a ramas fara clip deocamdata.

Inchei aici cu speranta ca urmatoarea recenzie o sa fie in curand, cu alte albume bune. Pentru ca hip-hop-ul romanesc inca n-a murit, e doar putin bolnav...

Istoria Turnului Astronomic

Postam acum ceva timp un articol despre proiectiile 3D pe cladiri. Am gasit recent un alt clip, de data aceasta este vorba despre o proiectie pe un turn astronomic, cu elemente de astronomie, bineinteles. Foarte impresionant...

The 600 Years from the macula on Vimeo.

Justin Beiber Haters

Am dat recent de un clip in care protagonistul este un veritabil bahoi al americanilor. Despre ce e vorba: un pusti distrus si frustrat, fan al marelui Justin Beiber ameninta pe toti cei care il urasc pe idolul lui ca o sa le hack-uiasca calculatoarele, plus multe alte chestii naspa o sa se intample pentru ei. Si ne ameninta (spun "ne" pentru ca nici eu nu-l suport pe fatalaul ala mic) ca ne da pe mana FBI-ului ca are el cunostinte pe acolo. Vai, incredibil cat de idioti pot fi unii copii. Are deja 1 milion de vizualizari pe iutub si se pare ca sunt multi adepti ai acestui cult. Mie unul deja imi este frica, n-o sa mai zic nimic despre pre-maritul ca nu vreau sa ma trezesc intr-o zi ca nu-mi mai porneste calculatorul...psyke gatai

Ceasul Desteptator

Cum sa-ti trezesti prietenul rupt de beat? Cu o gaina, normal. Sau cocos, nu-mi dau seama.

Breakin' It

3 copii se rup in figuri de dans pe melodia lui Luda intr-o sala de asteptare...

Did You Mean... ?

Google este unul din brandurile care nu mai au nevoie de reclama. Insa din cand in cand ne mai loveste cu cate una. Aici pun in evidenta faptul ca motorul lor de cautare beneficiaza de functia "did you mean?" care stie de fapt ce ai vrut tu sa scrii cand gresesti anumite cuvinte.

astronut -> astronaut

battlesheep -> battleship

jetleg -> jetlag


Supreme

Cainele Norocos

Tu ce ai face daca ai castiga la loto?

Fun Deal

Linkul Zilei: FunDeal.ro prezintă zilnic oferte uimitoare cu discounturi de până la 90% pentru restaurante locale, baruri, centre spa, concerte şi multe altele!

Eu mi-am cumparat doua bilete la cinema cu 1 leu bucata. Unele oferte sunt interesante, altele mai putin. Merita incercat oricum.

Si apropo de film, cu voucherele de la fundeal am mers la filmul Despicable Me. Daca nu l-ati vazut pana acum, mergeti sa-l vedeti ca este foarte tare. N-am mai vazut demult un desen animat atat de bun. Mai ales ca este si 3D.

Targu Ocna Remix

Bendeac nu stie de unde sa mai scoata si el ceva audienta. Acum s-a apucat sa refaca celebrul clip cu perversa de pe Targu Ocna. Unele faze sunt amuzante, dar parca prea insista cu unele glume.

The Greatest Man On The Internet

Jackass Cu Fete

College Humour a scos o parodie a celebrului show Jackass, cu fete. Foarte penale tipele. Plus ca e una care vomita tot timpul, cica gatai

Mr. Waterman

Supertalent se numeste emisiunea, Mr. Waterman se numeste tipul si este fantastic. Nu inteleg ce fel de stomac are dar e senzatie:

Freestyle Soccer Feminin

Deci da frate, chiar e buna tipa. La modul ca stie foarte bine sa se joace cu mingiile. De fotbal. Unde te gandeai?

Ai Grija La Masina

...ca nu stii cine ti-o fura sa faca niste drifturi cu ea...

It's A Boy !!

Felicitari, e baiat !


Plonjoane Cu Bicicleta

Deci e clar, daca o sa practic vreodata un sport extrem asta o sa fie. Se distreaza foarte tare tinerii din clipul ce urmeaza. Unele sarituri sunt chiar spectaculoase...

Noul ROM

Scria wavey mai devreme despre reclama la noul ROM. Parerile au fost impartite, insa replicile nu au intarziat sa apara:



Subscriu la idee :)

Droguri Din Madagascar



Si melodia care a rupt topurile: Maraciuca.

Iphone Half Life

Un incarcator de iPhone foarte interesant, arata ca un monstrulet din Half Life:

Nike Boom

Foarte multe celebritati din sport in noua reclama Nike:

Eminem & Lil Wayne - No Love

Aceasta este cea de-a doua colaborare dintre cei doi, dupa Drop The World, care beneficiaza de un super clip. Bine, a mai fost si Forever, dar acolo erau mai multi. Enjoy:

September Fails

Demon Pizza

La Familia - Pesti Mici

Noul videoclip La Familia, pesti Mici e proaspat, doar ce a aparut de juma de ora, acum cand postez acest articol. Ce sa zic despre piesa, e foarte tare; surprinzator, chiar si Puya baga bine pe piesa, despre Sisu nu aveam emotii, oricum el e rapper adevarat.



Si ca bonus cea mai noua piesa CIA - Ba esti nebun:


Ruleaza-l pe fraier...

Ned 4 Sped

Noul Efix de la Rompetrol e atat de bun incat poti sa canti la injectoare. Caterinca de reclama...

Baietii Danseaza

Au niste miscari tari tipii astia:




Gazduire Gratis in primele 3 luni