Want A Hug ?

Virale noi de la Ray William Johnson:

Jonglerii Cu Bila

Titlul zicea ca o sa fie cel mai bun clip cu jonglerii pe care o sa-l vad azi. As zice chiar ca e cel mai bun dupa o foarte mare perioada.

Starbucks Isi Permite

...sa faca si astfel de reclame


Si Adultii Pot Invata De La Copii

Cred ca am gasit cea mai elocventa dovada pentru a sustine aceasta idee. Adora Svitak vorbeste in fata unei audiente compuse numai din persoane adultesi ii da pe spate pur si simplu. Trebuie sa vedeti pana la sfarsit, veti ramane impresionati de ce spune fata. Exista si o titrare in limba romana pe care o puteti selecta din partea stanga jos a player-ului.

Tag De Nunta

Un mod inedit de a cere in casatorie persoana iubita:

Parkour Cu Scari

Pacat ca este doar o reclama la energizant, ar fi fost senzatie...

Cele Mai Vechi Clipuri De Pe Youtube

Acesta este primul clip uploadat pe youtube, pe 23 aprilie 2005 de catre Yakov Lapitsky. Clipul este foarte boring, tipul ne spune ca elefantii au trompa mare xpasti. M-as fi asteptat ca primul clip sa fie ceva mai interesant. De aceea are numai vreo 3 milioane de vizualizari. Daca Lady Gaga sau Justin Bieber ar fi uploadat primul clip, pana acum ar fi avut cateva miliarde lejer.



Mai jos le gasiti pe primele 20 de clipuri uploadate pe iutub:

Persoane Care Au Schimbat Internetul

Linkul Zilei: 18 persoane care au schimbat internetul

Jaf La Banca

...dar nu orice tip de banca ihikhik

Crazy Animals

Celebrare

Cel mai tare mod de a te bucura dupa un gol marcat. N-ai mai vazut asa ceva gelakguling

S-a Terminat Era Raul Madrid

Linkul Zilei: Raul, legenda Realului, a plecat in lacrimi de pe Bernabeu.

Mila's Daydreams

Mila este bebelusa unei tanti care lucreaza ca designer in publicitate. Veti vedea imediat cat de talentata este. Ea spune pe blogul personal ca nu ii ia mai mult de cateva minute pentru a pregati decorul si a realiza fotografia. Astfel isi pozeaza fetita in diferite ipostaze in timp ce doarme. Ideea este originala si pozele au iesit foarte bune. Arta, nu gluma...

Longboarding

Longboarding-ul este un sport extrem ce presupune "datul la vale pe un skateboard mai lung". Placa este asemanatoare celei de surfing numai ca are roti. Am selectat 3 clipuri din diferite zone geografice care mi-au placut si in care se observa gradul de periculozitate al coborarilor si vitezele foarte mari la care se poate ajunge.

India:


Austria:


SUA:

Liberty Parade 2010

Dupa 3 consecutivi in care nu am lipsit de la Liberty Parade, anul acesta n-am mai putut sa ajung. Printre primele mele posturi pe blog, acum un an a fost Liberty Parade 2009. A fost super anul trecut, am auzit ca a fost la fel si anul acesta.

Slide-ul cu pozele de anul acesta il gasiti pe profilul de Flickr al caravanei. Noi clipuri probabil vor aparea zilele urmatoare pe site-ul oficial. Cu parere de rau ca nu am fost acolo, va las cu cel mai frumos adevar despre Liberty Parade 2010:

"La Liberty Parade gasesti singura coada la WC care danseaza"

Imnul Liberty Parade 2010:

La Licitatie

Una din acele reclame care nu are nicio legatura cu produsul in sine:

Mishka - I Love You

Se stie ca rasa canina este printre cele mai afective rase. Unii caini isi manifesta iubirea prin gesturi, dar sunt unii care o marturisesc prin vorbe. Husky-ul Mishka este unul dintre acestia. De fapt este o "ea".

Zidit In Perete

Acest episod din Scare Tactics cred ca se bazeaza pe legenda mesterului Manole. Imi place maxim de tip la sfarsit cand incearca sa para dur si sa...dar mai bine nu mai zic.

Batman

Epic Rap Battle

Rhett and Link au si un canal pe iutub unde au postate multe filmulete, unele chiar reusite. Cel mai recent prezinta batalia in versuri de rap a celor doi pentru a cuceri o barmanita. Versurile chiar sunt bune:

Stiati Ca...?

De astazi m-am decis sa adaug o noua categorie de posturi si anume cele de tipul "Stiati Ca...?" Am facut rost de cateva surse de unde pot aduna material. Le voi posta aici pe cele care mi se par mie mai interesante, deci o sa fie o alegere subiectiva. Deci...stiati ca...

1) Nu poti sa gasesti nicio adresa din Korea de Nord pe Google Maps? [Dovada]

2) Soarele este de 1 milion de ori mai mare decat Pamantul, insa cea mai mare stea descoperita, VY Canis Majoris, esre de peste 9 miliarde de ori mai mare decat Soarele? [Dovada]

3) Exista o specie de pinguini care traieste la Ecuator? De altfel, Pinguinul de Galapagos este singura specie de pinguin din emisfera nordica. [Dovada]

4) 50.000 de celule din corpul tau au murit si au fost reproduse in timpul in care ai citit aceasta propozitie? [Dovada]

Pe Banda Rulanta

Wait fot it, wait fot it...tumbuk

Old School Parkour

Asa se practica parkour-ul acum 80 de ani:

Madalina Manole. Dan Diaconescu. Nicolae Ceausescu

Linkul Zilei: Consider ca dl. Cristian Tudor Popescu este printre cei mai buni ziaristi ai tarii. Mi se intampla rar sa citesc presa, dar cand mai gasesc cate un articol de-al sau imi mai arunc un ochi. Articolul de fata face referire la trei dintre cele mai importante "evenimente media" din ultima vreme: sinuciderea Madalinei Manole, arestarea lui Dan Diaconescu si exhumarea Ceausestilor. Nu pot decat sa fiu intru totul de acord cu ceea ce scrie CTP in articolul "Pe vremea lui Ceausescu era mai bine".

Papagal Dresat

Acesta este recordul mondial pentru un papagal care face 20 de trucuri in 2 minute. Chiar desteapta pasarica...

Formula 1

Si in Formula 1 lumea se distreaza. Insa aceste momente nu sunt aratate in trasnmisiunile live. Am gasit totusi cele mai amuzante momente:

iPhone 4 Antenna Spoof

Este binecunoscuta problema cu antena pentru iPhone 4. Si este din ce in ce mai mediatizata. Chiar a iesit si o parodie pe aceasta tema, bazata si pe declaratia lui Steve Jobs cum ca "toate smartphone-urile au probleme cu antena".

Lifted

Lifted este un scurtmetraj de la Pixar pe care l-am vazut la recomandarea lui Wavey. Este vorba despre un examen de rapire a oamenilor pe care un mic extraterestru incearca sa-l treaca:

Gay! Gay! Gay!

Am Castigat O Cartela One Sim

M-am inscris la acest concurs fara prea mari sperante. Am zis ca nu am nimic de pierdut. Si iata ca am castigat! Aseara am primit confirmarea pe mail, urmeaza sa ridic premiul azi. In ce consta premiul: este vorba despre o cartela One Sim cu ajutorul careia pot activa orice iPhone, indiferent de versiunea de firmware. Nici macar nu conteaza din ce tara a fost cumparat sau daca se cunoaste aceasta informatie.

Iata cum s-a desfasurat tragerea la sorti:


Asa ca daca aveti vreodata nevoie pentru activare iPhone, nu ezitati sa lasati un comentariu.

Femeie vs Cangur

Mi se pare destul de misogin sa pui o femeie si un cangur in ring sa se bata, dar deh, cine sunt eu sa-mi dau cu parerea. Kangaroo Jack asta era mai bun la wrestling decat la box. Nu inteleg totusi ce-o fi fost in capul femeii aleia de a acceptat sa faca asta; ce credea ca-i da una in mufa cangurului si scapa? wtf...

Ponturi Pentru Bloggeri

Linkul Zilei: Cele mai bune sfaturi pentru bloggerii noi (si nu numai) prezentate de catre un blogger profesionist. Acestea sunt metode care sigur te vor ajuta sa-ti cresti traficul pe blog si sa-l faci sa arate cat mai bine.

Golf Cu Manta

Stiam ca lovitura cu manta este folosita numai in biliard, insa iata ca a fost inventata si pentru golf. Incredibil...

Jocul Asemanarilor

Creditul meu este pentru traducere:


Codul Barbatilor

Linkul Zilei: Cele mai importanta 10 reguli din Codul Barbatilor care nu pot fi incalcate niciodata.

Gangsta FAIL

Noi avem cocalari manelari, americanii au cocalari gangsteri. Care sunt mai tari?

Spice La Scoala

Noua reclama Spice are ca tema principala scoala:

Garage Sale

Este vorba despre un tip care se duce la diversi indivizi acasa si incearca sa cumpere orice lucru inutil sub pretextul ca ar fi un "garage sale" (un fel de magazin propriu second hand). Lumea reactioneaza interesant:

Ne-Yo - Beautiful Monster

Intotdeauna am crezut ca Ne-Yo este printre cei mai buni dansatori din R&B, alaturi de Usher si Chris Brown. Melodia e ok, dar clipul e cel care face toti banii.

Retrospectiva Saptamanii

Cele mai virale clipuri de saptamana aceasta sunt...

Reclama Pepsi Max

Ce te face sa crezi ca esti bun pentru acest job?

Predicatorul

Predicatorul de numai cativa ani are multe de spus...pe limba lui. Noroc cu faptul ca exista traducere:



Check out I-Am-Bored.com

Iluzii Optice

Iata o compilatie cu cateva iluzii optice foarte reusite.

Bataie Cu Perne

Is it too (Bud) Light?

Beavis And Buthead Are Back

Linkul Zilei: Dupa o absenta de 13 ani, celebrul serial american revine la MTV.

Blog Widget

Linkul Zilei: BlogWidget.ro . Dupa cum ii spune si numele, este un site unde gasesti diverse widget-uri pentru blogul tau. Este ceva inedit pentru Romania, iar widget-urile postate chiar sunt folositoare pentru monitorizarea sau popularizarea blogului personal. Widget-urile care mi s-au parut mie cele mai interesante sunt butonul Facebook Like si Yahoo Messenger Pingbox.

Un widget cool pentru blogul tau!

Sistemul Educational Din Romania

Scriam mai devreme despre perlele care au fost spuse la bac 2010, insa acum e timpul sa devenim putin seriosi (sau nu senyum )si sa analizam situatia educatiei din Romania. In primul rand diferenta dintre generatiile trecute si cea de astazi s-ar rezuma destul de bine prin aceasta poza:

Si in al doilea rand, cum sa nu se ajunga si la situatia in care din cateva licee nu a promovat niciun elev examenul de bac, cand printre ei gasesti multe specimene de genul:

Aceasta ultima poza vine via cocalari

Cum Sa-ti Dresezi Pestele

Pestii n-or fi ei cele mai inteligente animale, dar urmatorul gold-fish nu e departe.

Best Of WC 2010

Am strans din mai multe surse cele mai frumoase instantanee de la Campionatul Mondial din Africa De Sud care tocmai s-a incheiat.

Buugeng


Buugeng-ul este un tip de arta vizuala japoneza ce consta in imbinarea artelor martiale ( buu )cu iluziile ( geng ). "Jucaria" consta in doua instrumente in fomrma literei "S", flexibile la mijloc prin rotirea carora se creeaza un efect vizual incredibil.

Din cate vad exista si o pagina de facebook dedicata acestei arte.



Un tutorial despre aceasta practica gasiti mai jos...

Ultras vs Huligan

Linkul Zilei: Diferenta dintre ultrasi si huligani.

Ala Nu E Mos Craciun

O alta farsa marca Scare Tactics, de data asta e cea cu cadavrul din horn.

Rock The Party

N-a fost nimic nou pentru mine in noul clip RWJ, dar trebuie sa recunosti, tipu' le povesteste foarte amuzant.

Karate (Old) Kid

Cand vezi clipul asta, parca nici nu-ti mai vine sa jefuiesti batranii in statiile de metrou senyum. Cum a ajuns lumea asta frate, sa nu poti sa mai bati si tu un mos linistit, ntz ntz ntz.

Super Easy Mode

Vrei sa stii cum ar fi daca jocurile ar avea un nivel de dificultate "super easy" ?

Grupul De Rezistenta - 1 La Suta

"1 la suta" este o melodie gen old school despre care imi place sa cred ca ma reprezinta. De mult timp nu-l mai vazusem pe Brugner (Brugner King, dupa cum scrie pe tricoul lui) intr-un clip, inca le are omu. Si k-gula baga bine pe refren cu vocea lui inconfundabila. Melodia se poate descarca de pe site-ul trupei.

"Indignati de ultimele evenimente socio politice din Romania, cei 6 membrii ai Grupului de Rezistenta au luat decizia de a protesta prin muzica la adresa nepotismului, traseismului politic si a hartuirii tuturor categoriilor sociale prin masuri guvernamentale comandate abuziv. Mai mult, Naighba, Stoe Toxxic, K-Gula, DJ Undoo, DJ Dox si Brugner, trag un serios semnal de alarma vis-a-vis de pastrarea identitatii culturale a poporului roman. Cand presedintele ales al unei tari, spune ca "la 99% dintre romani le plac manelele", cu restul de 1% ce facem?. Grupul de Rezistenta crede ca singura solutie este sa crestem procentul de "1%" prin solidaritate, cultura si libera exprimare a unor idei pertinente."

Ca Asa-i In Tenis

... mai cade cate-un copac

Osama Bin Laden In Romania

Osama povesteste despre vizita sa din Romania de saptamana trecuta.

Romanian Music Awards 2010

Linkul Zilei: Castigatorii RMA 10 in materie de hip-hop. Puya ori era beat ori era fumat rau. Iata clipul in care se face de rusine:



Lista completa cu castigatorii o gasiti aici. Imi pare rau ca nu au fost invitati si preferatii mei, C.I.A., doar erau din Craiova si sigur se descurcau mai bine decat multi de acolo.

Cel Mai Mare Sarpe Din Lume

... a fost gasit mort in curtea unui om din America De Sud. Trebuie neaparat sa te uiti pana la sfarsit. Dar neaparat... siul



Eee, cum a fost? sengihnampakgigi . Iata si reactiile catorva copii cand au vazut clipul acesta:









Idiotul Impotriva Trenului

Inca o fractiune de secunda si castiga trenul. Castiga detasat chiar sengihnampakgigi

Mac OSX Pe Windows

Linkul Zilei: Un tutorial care te invata cum sa instalezi Mac OSX pe Windows prin VirtualBox.

Pe Tobogan

...la vale, intr-o piscina fara apa hah . Asta e de-aia gen Jackass.

Marea Aventura A Melcului

Iata cum a reusit melcul sa ajunga la capatul marii sale incercari de a traversa intre doua scanduri ale canapelii. Asta e cel mai acrobat melc posibil sembah

La Multi Ani "Linkul Zilei"


Astazi blogul implineste un an de la primul articol. Asa ca m-am gandit sa fac un mic rezumat a ceea ce s-a intamplat pana acum. Din widgetul hitstats din partea stanga reiese ca in acest an am avut 818 posturi, peste 122.300 de vizitatori unici care impreuna au vizualizat peste 143.000 de pagini de pe blog (e adevarat, multi au venit din refferals). Asta se traduce intr-o medie de aproximativ 343 vizitatori unici pe zi. Este adevarat ca vizitele nu sunt distribuite uniform, astfel incat au fost unele zile cu peste 4000 de vizitatori, dar au fost si unele zile cu 10-20 de vizitatori (in perioada de inceput mai ales). Pentru mine statisticile acestea sunt multumitoare pentru primul an, sper la mai mare de acum incolo.

In zilele ce urmeaza, probabil dupa ce o sa termin cu licenta, o sa fac si un upgrade al temei, deoarece am sesizat si am primit observatii ca in unele browsere are designul modificat. Tema o sa ramana aceiasi, dar cu cateva ajustari vizuale care o s-o faca sa arate mai bine.

Tin sa multumesc pe aceasta cale si celor care ma viziteaza, sper ca am reusit sa aduc din cand in cand cate un zambet pentru fiecare.

Strut That Ass

Viata Unui Cui (2)

Aceasta este continuarea primei parti din povestea in imagini "Viata Unui Cui"

Skateboardul Urias

Ce s-au gandit tipii astia? Ca o sa construiasca cel mai mare skateboard din lume. Asa, si apoi? Credeau ca or sa-i dea drumul la vale si ca o sa ia curbele singur, wtf?

Bowling Fail Or Win ?

Cand toti se pregateau sa rada de el ca a ratat lovitura...iata ce se intampla tepuktangan

Copaci De Spagetti

Aceasta a fost votata drept cea mai buna pacaleala de 1 aprilie din istorie. S-a intamplat in 1957, cand postul tv BBC a pacalit peste 8 milioane de oameni cu...copacii ce fac spagetti. Da, chiar au fost multi care au crezut.

Cel Mai Inteligent Cimpanzeu

Cand am vazut asta prima data am zis "ba, esti prost?" hah. Nu sunt foarte sigur ca e cel mai inteligent cimpanzeu, insa sigur e mai destept decat multi oameni. Si poate, nu neaparat destept, dar cu o atentie distributiva si memorie incredibile. Ce se intampla, practic: pe un ecran se afiseaza cifrele de la 1 la 9, iar cimpanzeul are o secunda sa le memoreze pozitiile fiecareia. E incredibil cat de bine le memoreaza !!!

Noua Reclama Ikea

Drugs And Rainbows

Fiind acasa unde nu am encernet pe calculator si avand in vedere ca tocmai a aparut noul clip RWJ, pe care nu puteam sa intarzii sa-l postez, acesta este primul post mobil de pe blog, adaugat de pe iPhone.

Pisica Lassie

Cum ar fi daca in locul cainelui ar fi jucat o pisica rolul lui Lassie? E destul de usor de anticipat, dupa cum demonstreaza si clipul urmator:



Because cats just don't give a fuck !

Fails Of The Week

Top 10 Fete Care Sunt Inca Virgine

Linkul Zilei: Cele mai cunoscute 10 fete care sigur sunt inca virgine gelakguling

Perle Bacalaureat 2010


Doar ce s-a terminat examenul de Bac de anul asta, ca au si aparut perlele scoase de elevi la proba de Limba Romana. Nu imi inchipui cum un copil de clasa a 12-a poate sa scrie asemenea tampenii. Dar bine ca face, ne mai "dixtram" si noi:

1. În versurile: "Ce-ţi pasă şie chip de lut / Dac-oi fi eu sau altul?" poetul ne vorbeşte despre aspectul fiinţei cu care Luceafarul este în gagicareală şi ea îi spune că nu stie dacă va fi al ei sau va fi altul.
2. Nichita Stănescu este un poet care se mira de orice. El se mira şi de faptul că oamenii aud şi au urechi. Păi de ce? El n-a avut urechi? A văzut el vreun om fără urechi? Mă rog, da se zice că aşa este în poezie, să te miri de toate şi să le pui pe toate unele subt altele, în rânduri scurte, ca să se vadă că sunt versuri.
3. În cunoscuta baladă "Mioriţa", sunt descrise câteva întâmplări în care sunt implicaţi doi criminali, o oaie turnătoare şi un cioban ce şochează prin prostia lui.
4. Agripina nu avea decît doi copii, pentru ca al treilea, Paunas, nu mai conteaza, pentru ca tot îl manînca vulturii.
5. În nuvela "La vulturi" de Gala Galaction, sunt descrise aventurile unei alpiniste curajoase fugarite de turci, si copii ei.
6. Metoda folosită de Ion pentru a pune mîna pe pamîntul Anei este însarcinarea.
7. Poetul îşi aşteaptă iubita ca împreuna să cutremure o barcă.
8. Privind atent plugul vede că e de fier şi privind si mai atent taranul, Arghezi, ca un poet bun ce este, vede ca e de bronz.
9. Omenia este o specie lacomă şi nepăsătoare, deci faptele bune sunt o faptă măreaţă".
10. Omul bun nu se bate pe copii, se vorbeşte politicos cu bătrânii, se salută politicos pe doctori şi pe oamenii de ştiinţă.
11. Când eram la Viena a picat pe pământ o bătrânică la intrarea în metrou
12. Dacă are omenie, alţi oameni se uit la tine un alt ochi.
13. Omenia este caracter moral şi definitoriu.
14. Omenia poate dăuna când e percepută ca mijloc perfid de a profita.
15. Dar în viaţa asta există... oameni bun care are un suflet mai mare şi mai pură decât alţii.
16. Şi Stroe Orheianu cînd îl vazu pe Tudor Soimaru zise în gînd: Pe unde o scot, vere?!
17. Vlaicu-Voda era un funcţionar model care avea un randament deosebit ca domn.
18. Pentru că suntem oameni, nu poţi să ceri cainelui din scara blocului să sufere pentru decepţiile tale.
19. Zaharia Stancu a scris un roman desculţ. A fost şi şef de birou la scriitori.
20. Răscoala începu spre seara şi ţăranii îşi aprinseră lanternele ca să vadă drumul spre ciocoi.
21. Cu cît ne apropiem de izbucnirea rascoalei, cu atît taranii stau mai mult în cîrciuma, ca sa faca în ciuda boierului.
22. Si cînd Petre Petre o văzu pe Nadina dezbrăcată îl gîdila în talpi.
23. Romanul "Rascoala" este conceput de Liviu Rebreanu sferic, pentru ca începe si se termina cu imaginea burtii lui Rogojinaru, care seamana cu o sfera.
24. Cînd eroul muri împuscat de nemti pe cîmp, simti miros de mărar şi de pătrunjel.
25. Şcoala Ardeleană nu a avut propriu-zis sediu, din lipsa de fonduri austro-ungare.
26. Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerată a treia. In "Scrisoarea a treia" se desfăşoara bătălia de la Rovinari.
27. În caz de accident nu trebuie să fugi de la locul faptei, fiindcă victima, dacă nu e lovită fatal, poate reţine numărul maşinii.
28. Personajele vorbeşte în modul dialog.
29. La începutul fiecărei poezii eminesciene sta plantat câte un tei mai gros sau mai subţire în funcţie de câte strofe are poezia.
30. Basmul este o poveste mai lungă, poate fi chiar cât o carte groasă, şi are atâtea personaje că nu le mai ţii numărul dar trebuie să fii atent la fabula ca te întâlneşti cu ea şi în final.

Africa De Sud

In Africa de Sud nu toate sunt roz, cum par la Campionatul Mondial de Fotbal. Ca majoritatea statelor de pe continentul negru si Africa de Sud se confrunta cu o saracie in unele zone. Iata un colaj facut de mine cu poze gasite cu fotbalul saracilor din Africa de Sud

Si Marmota...

s-a dat pe biscuiti, nu-i mai place ciocolata. Clipul asta e pentru Puzzzy, stie el de ce sengihnampakgigi

Messi Batut La Fundul Gol

Messi nu a aratat nimic nici in meciul in care Germania a umilit aseara Argentina. Si pentru ca nu a marcat niciun gol la acest campionat mondial, si-a primit si pedeapsa:


Erori De Constructie

Ingineri cu minti luminate au facut asa ceva:

Casa Groazei

Linkul Zilei: Top 8 cele mai infricosatoare case din lume.

Sculpturi In Pepeni

Este ca n-ai mai auzit de asa ceva pana acum?



Si inca una romaneasca de la noi...

Old Spice - Questions

O stii pe aia noua de la Old Spice?

Scare Tactics - Babysitter

Nu stiu daca bona are forma de masculin si care ar fi aceea asa ca o sa-i zic acestui episod "bonul" senyum. Tipul crede ca trebuie sa aibe grija de o fetita a carei surori a murit electrocutata cu ceva timp in urma. Uite ce se intampla apoi...

Cele Mai Tari Injuraturi Din Filme

Acestea sunt cele mai memorabile 100 injuraturi din filme. Ti le mai amintesti? Do ya, punk?

Petrecerea Burlacilor

Linkul Zilei: Cateva farse facute la petrecerile burlacilor.

Epic Why Guy

Probleme tehnice pentru Ray, dar tot i-a iesit. Chiar a folosit si un clip pus de mine mai devreme. Ce mandru sunt senyum

Spider Dog

Asta trebuie vazuta: un caine care se catara in copaci hah

Taranul La Mall

face mare scandal ca nu-l lasa sa intre. Cel mai tare e tipul ala care apare dupa cateva secunde:

Recapitulare Iunie - FAILS

Cam astea sunt toate clipurile la care s-a ras luna trecuta:

Dumnezeul Fotbalului

Cel mai recent banc de la Mondiale:

Cristiano Ronaldo: Am fost trimis de Dumnezeu sa le arat oamenilor cum se joaca fotbal.

Messi: Nu am trimis pe nimeni

How Low Can You Go?

Can you go this low? I don't think so jelir

Cum Sa Scapi De Vechiul iPhone

Si ce faci cu vechiul iPhone 3G daca ai bani (nu ca mine) sa-ti cumperi noul iPhone 4? E simplu: urmezi instructiunile din tutorialul urmator:




Gazduire Gratis in primele 3 luni