Mircea Badea Bodying

Se pare ca toata lumea face misto de Mircea Badea in ultima vreme. Acum s-a inventat si un sport extrem cu numele lui men

Fat Kids Get No Love

Si de data aceasta cele 3 clipuri alese de Ray sunt hilare, mai ales ultimul cu calu' gelakguling

Pisica Cu Carapace

...nu poate fi batuta de un caine.

Vand iPhone 3G 16GB Black

Linkul Zilei: M-am decis sa-mi vand telefonul, pentru a putea face un upgrade la 3GS. Detaliile le gasiti in linkul de pe okazii.

LE: Adjudecat! S-a vandut cu 1000 de lei.

Nas & Damian Marley - Distant Relatives


Mai intai o scurta introducere pentru cei care nu stiu cine sunt cei doi. O sa incep cu Damian Marley, fiul cel mic al mult mai celebrului Bob Marley. Nascut in Jamaica, el reprezinta cu succes cultura Rastafari. In cele 4 albume scoase pana acum a abordat stiluri asemanatoare: reggae fusion, hip hop sau dub.

Despre Nas o sa spun mai putine, pentru ca este mai cunoscut, un rapper consacrat din 1994. Este unul din cei mai buni liricisti de pe "east-coast".

Albumul de fata, Distant Relatives este o colaborare de succes dintre cei doi ce a fost lansat pe 18 mai 2010. Titlul face referire la faptul ca ambii artisti au stramosi africani. De altfel, despre Africa este vorba in tot albumul, mesajul principal fiind acela ca toti suntem rude, indiferent de culoarea pielii sau continentul de care apartinem.

De ce am ales sa fac un review acestui album? Simplu: e foarte tare, frate. Daca apreciezi stilul raggae si/sau hip-hop sigur o sa-ti placa. L-am downloadat de ceva vreme in calculator, dar nu am avut timp/curiozitate pana saptamana aceasta cand m-am decis sa-l ascult, cu gandul ca daca baga Nas pe el sigur este bun. In schimb am ramas impresionat de Damian Marley. Jamaicanul canta refrenurile, in timp ce Nas baga rep in strofe.

Singurul clip care a aparut pana acum de pe acest album este pentru melodia "As We Enter" :


Alta piesa care imi place foarte mult este si Tribes At War:


Nu l-am vazut la vanzare pe undeva prin Romania, dar puteti face download Distant Relatives (full album) de aici.

Bendeac Il Imita Pe Mircea Badea

...foarte bine.

Mineriada Si Hipsterii

Linkul Zilei: Mineriada explicata pe limba hipsterilor.

Ghiocel Are Si Bicileta

E posibil sa-l cunoasteti deja pe Ghiocel si povestea lui de dragoste cu celebra Replica "am si o bicicleta deja", dar trebuia sa-mi fac datoria si sa-l pun in atentia celor care nu-l stiu deja. Enjoy:

Aeriene

Cea mai tare combinatie de aeriene vazuta vreodata. Toata echipa a participat si au reusit 5 aeriene in total, toate corecte. Incredibil:

Evolutia Jocurilor Video

Jocurile au progresat foarte mult in ultimii 10 ani. Oare cum vor fi peste inca 10 ani. Deja au inceput sa apara tehnologii incredibile cum ar fi Project Natal pentru Xbox, redenumit acum Kinect.

Sport.ro Isi Cere Scuza

[Click pentru marire]

Azi a picat serverul celor de la sport.ro. Si, fiind oameni politicosi, si-au cerut scuza. Una singura numai. Probabil ceva la modul "oferim o singura scuza, nu e vina noastra, restul scuzelor le veti primi de la cei ce tin serverul", dar cu mai putine cuvinte.

Little Fockers - Trailer

Pe imdb este anuntat in decembrie, dar merita asteptarea. Pentru cei care nu ati vazut inca "Meet the Parents" si "Meet the Fockers", aveti timp pana atunci, pentru ca aceasta este continuarea. Cu o distributie foarte tare:

Jay-Z & Eminem Live @ David Letterman

Fara discutie, cei mai buni raperi din istorie, ordinea nici nu mai conteaza. La emisiunea lui David Letterman au cantat o piesa mai veche, "Renegade"; asteptam o noua colaborare totusi.

Animatie Urbana

Am gasit pe site-ul artistei franceze Sandrine Estrade Boulet o serie de imagini prelucrate cu multa imaginatie. Ea da viata obiectelor sau peisajor obisnuite intr-un stil aparte:

Tragedia British Petroleum

Linkul Zilei: Tot ce trebuie sa stii despre tragedia din golful Mexic unde a explodat un put de petrol.

Naked Mom

Cel mai recent clip al lui Ray William Johnson are de toate: copii tampiti, mame dezbracate si alti copii tampiti:

Moldova Asculta Rock

Omu e torpilat bine, cica da interviu. Si nici macar nu e fata lui reala. Probabil era fata de concert garupale

Isner - Mahut. Recorduri Mondiale La Tenis

Linkul Zilei: Meciul de tenis de la Wimbledon dintre americanul John Isner si francezul Nicolas Mahut a stabilit 14 recorduri mondiale, cel mai important fiind cel pentru cel mai lung meci de tenis din istorie.

Copilaria Noastra vs. Copilaria Voastra

Melodia se numeste Diferente si este cantata de Dragos Leasa. Nu ai cum sa nu te gandesti cu nostalgie la versurile astea si sa zici "da, frate, cum erau vremurile atunci". Copiii din generatia mcdonalds/emo din zilele noastre sunt "obsedati de counter si indopati cu fast food" ( cum zice Aforic)

Handbal Pe Plaja

Fiind pasionat de mic de handbal (am si jucat vreo 7-8 ani la nivel de amatori), mi-a atras atentia un nou sport, aparut de curand si anume handbalul pe plaja. Nu are in comun cu handbalul clasic decat putine aspecte ( mingea este pasata cu mana si poarta are aceleasi dimensiuni [cred] ), insa este mult mai spectaculos. Golurile pot avea unul sau doua puncte in functie de procedeul de aruncare (golurile spectaculoase au doua puncte). De asemenea, terenul este impartit diferit, schimbarile se fac diferit, etc. Clipul ce urmeaza o sa fie mai edificator decat mine. Oricum, ideea este ca mi-ar placea sa vad astfel de meciuri la televizor.

B.o.B feat. Hayley Williams - Airplanes

B.o.B. este un rapper ce a aparut recent in peisaj cu albumul de debut "The Adventures Of Bobby Ray" (aprilie 2010). Albumul impresioneaza prin faptul ca a reusit un feauturing cu Eminem, care nu prea are el multe colaborari. Al doilea single oficial de pe album este Airplanes, cu urmatorul clip:



LE: primul single este Nothin' On You feat. Bruno Mars

A Cui E Mai Mare?

Ce se mai lauda astia: unu c-o are mai mare, unu mai mica. Oricum negrul e tatal lor ihikhik

Frisbee Parkour

Adica niste aruncari ceva mai spectaculoase cu frisbee-ul.

David Guetta feat. Kid Cudi - Memories

Intotdeauna mi-a placut Kid Cudi, incepand cu "Day'n'Nite". Pacat ca recent a fost arestat pentru posesie. Melodia nu e noua, dar merge oricand:

Mario Stradivarius

Nu pot sa ma abtin cand vine vorba de clipuri cu Mario, doar m-am chinuit destul de mult cand eram mic sa salvez printesa. Mai devreme am postat mario beatbox, acum a venit randul pentru tema muzicala cantata la vioara.

In Salbaticie

Ryan (Niga) Higa este un asiatic al carui canal de youtube are cei mai multi subscriberi din lume, peste 2.300.000 momentan. Ceea ce m-a facut curios. Ultimul sau clip este o parodie a emisiunii de pe Discovery, "Man vs Wild" cu tipul ala care cica traieste in salbaticie din nimic (bs evident). E chiar comic tipul:

10 Minute cu iOS4

Cam tot ce trebuie sa stii despre cel mai nou firmware Apple pentru iPhone in 10 minute. Asta si faptul ca a aparut jailbrake si unlock pentru 3G, insa nu este indicat update-ul momentan. Mai asteptati cateva zile pentru o varianta stabila.



sursa: helpdeskofficer.

Pancake Mix

Se pare ca de data aceasta am nimerit-o si eu cu samba baby. woohoo!

2 Camile Intr-o Masina Mica

Un fel de "2 girls 1 cup" (vali stie), dar cenzurat.

Mario Beatbox

Un japonez face un super beat-box cu tema muzicala a jocului Mario.

Samba Baby

N-are mai mult de 2 ani si danseaza samba mai bine ca Wilmark menari

Hitler Si Vuvuzela

Celebra parodie cu Hitler, acum si despre vuvuzele:

Travie McCoy & Bruno Mars - Billionaire

Cine vrea sa fie miliardar? La naiba, toti vrem, nu-i asa? Piesa asta te duce cu gandul departe, dar cel mai important la lipsa grijilor. Melodia o stiu de la Augustin, asa ca asta e pentru tine, frate: sper sa-ti iasa acolo si sa ajungi "billionaire".



Si ca sa va dati seama de vocea incerdibila a tipului, am pus si varianta live:

Best Cry Ever

N-are rost sa-i modific titlul original, pentru ca este la propriu "best cry ever". S-ar putea sa ajungi in iad daca razi la acest clip, dar asta e, macar e cazare moca:



Si varianta cu autotune o gasiti mai jos: gelakguling

Desenand Cu Puterea Mintii...

... o sa-ti apara capul ca fiind o @#$% deformata ? wtf

Jos Textila La Metrou

Saritura Cu Prajina

... ia o intorsatura urata gigil (aka "cum sa-ti pierzi virginitatea dorsala la olimpiada")

iPhone 4 Spoof

Reclama amuzanta banata pentru urmatorul iPhone 4G:

Animatie Cu Lumanari

Cata imaginatie si rabdare iti trebuie sa faci asa ceva...

Amnesty International

Amnesty International este o organizaţie neguvernamentală internaţională care are ţelul de a promova drepturile omului, mai ales cele menţionate în Declaraţie Universală a Drepturilor Omului al ONU. Si reclama ce urmeaza este destul de sugestiva, incat nu mai are nevoie de explicatii:

My Baby Daddy

Contra vs Tetris

O animatie amuzanta cu jocurile copilariei:

Maradona @ CM 2010

Si ca tot veni vorba de campionatul mondial si vuvuzele, iata si ce face Maradona, antrenorul Argentinei dupa meciuri ihikhik

Rezumatul Campionatului Mondial De Fotbal 2010

Meciurile CM fotbal 2010 din Africa de Sud au toate, fara exceptie urmatoarea desfasurare:





Skizzo Skillz & Grasu XXL - Gandul Poate Ucide

O super colaborare; imi place piesa dar si clipul la fel de mult.

Scroll Down And Smile


Ironing Man (2)

La sugestia lui Gws, va prezint o noua parodie despre Iron Man. Stiu ca au fost multe, dar merita si asta, omu' chiar are talent.

Cimpanzeu Inteligent

Crezi ca esti mai destept decat un cimpanzeu? Hai sa vedem...Inainte sa arate finalul, tu cum ai rezolva problema. Eu recunosc, l-as lasa sa se duca in locul meu la examenul de fiabilitate.

Musafir Nepoftit

Aceasta este inregistrarea facuta cu camera ascunsa de catre un tip ce a observat ca in fiecare zi ii lipseste mancare din frigider. Se pare ca intr-o incapere de deasupra bucatariei locuia o femeie de cateva saptamani. Macar daca punea si ea la intretinere ceva, mai ziceam...

Pacman

Linkul Zilei: Pacman de-a lungul istoriei.

Mortal Kombat Revine

Vorbeste lumea prin targ ca s-ar face un nou film MK love

H8rz

Poate ati auzit de copilul acela de 2 ani care fumeaza de rupe...



LE: este vorba despre asta micu'

O Lume Fara Internet

O parodie despre cum ar arata lumea fara internet.

Booty Dance

Nigga just got aids in his mouth gelakguling

Parazitii feat. Cainele - Arde

iPhone 4G Hands On

E isterie zilele astea odata cu lansarea noului iPhone 4G. Parerile deja sunt impartite insa majoritatea sunt pro. Discursul oficial al lui nenea Jobs este postat pe site-ul apple deja. O serie de linkuri foarte folositoare pentru cei interesati gasiti pe gizmodo. Pretul o sa fie ca si la modelele precedente; la noi, la liber vor fi undeva in jur de 3500 - 4000 RON probabil. Deci preferabil e sa ai o matusa in state. Detalii tehnice aici. Daca esti indecis ai aici motive pro si contra ca sa te decizi. Eu personal imi doresc un upgrade la 3G-ul actual dar cel putin la inceput n-o sa ma pot atinge de el.

Ce Vorbesc Arbitrii In Meciuri

Linkul Zilei: A fost realizat un documentar foarte interesant despre discutiile care le poarta arbitrii intre ei in timpul meciurilor. Filmul complet il gasiti aici.

Liceenii, Remix

Genial, absolut genial



via rezistenta urbana

Aplicatii Romanesti De iPhone

Linkul Zilei: Codedesignum dezvolta aplicatii romanesti pentru iPhone. Au deja o lista importanta.

Romania Autista

Dupa "Nivelul erectiei la romani", Viorel Gaita revine cu noi intrebari incuietoare ihikhik



via chinezu

T.I. Is Back

Dupa ce a iesit din puscarie, TIP s-a pus pe treaba:

T.I. - I'm Back


T.I. - Yeah Ya Know

You Be Nasty

O noua reprezentatie marca Ray William Johnson:

WuTang Clan - House of Flying Daggers

Adevaratul hip-hop, in stilul inconfundabil Wu:

Eminem - Not Afraid

O super piesa de-a lui Eminem ce va fi inclusa pe albumul urmator. Abia a aparut azi, frige clipul. Melodia e f tare daca stai sa asculti versurile cu atentie.

Gigel Cu Corn In Frunte

Tata a incercat sa-l invate pe Gigel un nou truc: cum sa-ti faci un corn dintr-un prosop impaturit. Insa Gigel era cam retardat si i-a iesit altceva gelakguling

Xzibit - Phenom

Chiar cand credeam ca a disparut ca artist, Xzibit revine cu un nou clip si cu un flow nebunesc, la fel ca-n zilele bune.

Monsterbike

Titlul vorbeste de la sine.

Pesti Preistorici

Linkul Zilei: Top10 pesti preistorici care traiesc si astazi.

Fabolous - Body Ya

Tobosarul Simte Melodia

Intr-un stil propriu si personal. E captivat de ritm omu, e nebun.

Manele Pentru Copii

De 1 iunie, pentru a-si rotunji veniturile in perioada de criza, creatorii de turbo folck se adreseaza unui nou public tinta, copiii. Multumim Strident! Copilaria la maxim:



via happyfish

Cerere In Casatorie

Tipa habar n-are ca o asteapta una din cele mai elaborate cereri in casatorie care au fost vreodata. Initial are impresia ca a ajuns din greseala in mijlocului unui documentar la care, intamplator, ia parte si prietenul ei. La fel de originala ca si aceasta cerere in casatorie.

Magie cu iPad

Drake - Find Your Love

Ce-a Mai Aparut Recent

Ray William Johnson este un tip cul judecand dupa faptul ca are milioane de vizionari la clipurile sale de pe canalul propriu de iutub. Trebuie sa recunosc, e destul de amuzant tipul. Ce face el? In fiecare saptamana aduna cele mai virale clipuri si le monteaza intr-unul singur, unde mai baga si niste comentarii. Asa ca o sa mai postez clipuri de-ale lui.

Disneyland

Linkul Zilei: 6 povesti adevarate pe care nu voiai sa le stii despre Disneyland.

Trey Songz & Fabolous - Say Aah

Farsa Cu Succes

Un tip s-a hotarat sa-i faca unui coleg de camera farsa cu labirintul, si-a pus si masca din Scream ca sa fie mai convingator. Iata cat de convins a fost colegu' >gelakguling. Jur, am ras cu gura pana la urechi...

Disctractie La Muzeul De Ceara


Gazduire Gratis in primele 3 luni