iPhone Fara Flash

Linkul Zilei: Motivul oficial (scrisoarea lui Steve Jobs) pentru care nu vom avea niciodata Flash pe iPhone-uri. Mie mi se pare rezonabil, chiar daca erau momente in care aveam neaparata nevoie de el.

Heineken - Men Got Talent

O parodie dupa "America's Got Talent" marca Heineken:

Game - Shake

Dupa ce a scos "Red Room Mixtape" (click aici pentru download) saptamana trecuta, Game a terminat filmarile la noul clip, "Shake". Ce sa zic, destul de slabuta melodia. Sunt sigur ca albumul care o sa apara vara asta o sa fie cu mult peste.

Vrei Sa Fii Milionar?

Intamplator am gasit pe net primul din cele 3 clipuri ce urmeaza. Asa ca am cautat mai departe si dat peste inca 2, la fel de spectaculoase:

1. Lovi Yu - cea mai slaba concurenta care a participat vreodata la acest concurs pentru ca greseste la prima intrebare, foarte usoara:


2. La runda fulger, mai intai toti concurentii gresesc raspunsul, apoi toti concurentii stiu raspunsul:


3. Un avocatel foarte curajos greseste la intrebarea de 1 milion de dolari:


In Parcare La Chinezi

In fiecare parcare exista cate un dobitoc. Ba unul care ocupa doua locuri, ba unul care iti fura locul chiar inainte sa parchezi tu. Pentru astfel de dobitoci s-au inventat decapotabilele gelakguling


100 De Oameni

Linkul Zilei: Cum ar fi daca pe Pamant ar trai numai 100 de oameni...

The Expendables

Nu am mai vazut niciodata o asemenea distributie pentru un film. Probabil cei mai cunoscuti actori din filmele de actiunea au fost adunati pentru un film ce se anunta inca de pe acum un mare succes. Actorii sunt urmatorii:

- Sylvester Stallone (care este si regizorul, n-are rost sa amintesc in ce filme a jucat)
- Arnold Schwarzenegger (actualul guvernator al Californiei are timp si de filme)
- Jason Statham (The Transporter, Crank)
- Jet Li (War, Craddle 2 The Grave, Romeo Must Die)
- Dolph Lundgren (Universal Soldier, Icarus)
- Mickey Rourke (The Wrestler, Once Upon a Time in Mexico)
- Bruce Willis (Die Hard)
- Terry Crews (White Chicks, Gamer, Starsky & Hutch)
- Steve Austin (The Condemned, The Longest Yard)

Ar mai fi trebuit si Van-Damme ca sa fie tacamul complet, eventual si The Rock. Va las cu trailerul:




South Park In Pericol De Moarte

Linkul Zilei: Mare scandal a iesit zilele trecute la Comedy Central dupa ultimul episod din South Park, in care "apare" profetul musulman al carui nume nu pot sa-l spun deoarece mi-e frica sa nu fiu si eu bombardat (stiti voi, cel care incepe cu M si se termina cu ohamed). Pe site-ul revolutinmuslim.com (care nu mai este up acum, dar pe care il gasisti in cache aici) a aparut un mesaj de avertizare (spun ei), dar este mai mult o amenintare la adresa producatorilor serialului, Trey Parker si Matt Stone, cum ca vor pati la fel cu alt producator de film care a fost asasinat dupa ce a lansat un documentar despre cum sunt torturate femeile musulmane. Cei doi au declarat ca nu le este frica si ca nu vor da inapoi, eu ma indoiesc ca este chiar asa, totusi, au fost amenintati cu moartea.

Corida + Parkour = Show

Niste toreadori putin diferiti...


Live Blowjob

Tot de pe chatroulette vine si urmatoare farsa:


Nu Salva Printesa

Aceasta este o lectie sub forma de joc. Ea te invata ceea ce stiai deja: nu te complica sa salvezi printesa ca o sa te manance de bani. S-a intamplat de multe ori in realitate povestea ce urmeaza: ihikhik


Never Save The Princess

Inventii Atribuite Gresit

Linkul Zilei: Top 10 inventii atribuite gresit.

Percutie Pe Cap

S-a inventat un nou instrument de percutie, capul. Si suna chiar bine. Probabil cu cat este mai sec cu atat are rezonanta mai buna jelir


Auto-Coş

Daca ar exista, acesta ar fi termenul pentru un cos inscris in propriul...cos, la baschet. Nu exista pentru ca nu cred ca s-a mai intamplat pana acum. Trebuie sa fii destul de prostut ca sa inscrii impotriva echipei tale intr-un meci de baschet.


Cine E Ben Heine?

Ben Heine este un artist foto foarte bun. Am dat intamplator azi de una din pozele lui si am facut cateva cautari. Astfel am dat de blogul si de site-ul sau. Are fotografii, caricaturi si portrete foarte reusite. Pe mine m-au impresionat cele din seria "Pencil vs Camera". Iata cele 4 exemple (click pe poze pentru marire):







La Ce Se Gandeste Tiger Woods

Asta este in capul lui Tiger Woods in fiecare zi: gelakguling



via

iPhone OS 4.0

Iphone OS 4.0 este noul sistem de operare pentru iPhone ce va fi lansat pe piata undeva vara aceasta. Printre principalele imbunatatiri se numara multitasking-ul, posibilitatea de a crea foldere si zoom/focus pentru camera. Mai multe detalii despre ce s-a imbunatatit puteti gasi aici si aici. Va las cu clipurile de prezentare ale lui michael sherlock.





Top 10 Cele Mai Tari Sarituri

Acestea sunt cele mai impresionante, nebunesti si mai ales riscante 10 sarituri din istorie:


Duet

De la concursul "Philipinas Got Talent", copie dupa varianta americana, vine cel mai ciudat duet ascultat si vazut vreodata. Mai ales vazut. Uimitor si gay in acelasi timp.


Step Up 3D - Trailer

Pare interesant, nu?


Puya feat. Kamelia - VIP


Cele Mai Ciudate Scene Sexuale Din Filme

Linkul Zilei: Top10 - cele mai inexplicabile scene sexuale din filme.

Gazduire Gratis in primele 3 luni